+31 6 4014 9993

Lidwinastraat 57
5262 EN Vught

WIE BEN IK?

Mijn reis naar mezelf

Mijn naam is Marlene, en door het vele reizen in mijn jonge jaren heb ik geleerd dat, in essentie, we allemaal veiligheid,  liefde en erkenning nodig hebben. Dit vormt de basis van Doctrina Lux Cordis.

Nu als therapeut, coach en Reiki Master Trainer wil ik niks liever dan anderen helpen en leren hoe zij weer in het licht kunnen staan en vanuit het hart weer gaan handelen. Dat je in balans bent, je vanuit je kracht leeft, maar tegelijkertijd nog wel met beide benen op de grond staat en bewuste keuzes maakt voor jezelf.

Vanaf je jeugd wordt je onbewust al gevormd door bijvoorbeeld overtuigingen en patronen over wie je denkt te zijn. En dat is heel normaal. Je wordt gevormd door je opvoeding, cultuur, verwachtingen en oordelen van anderen en eventuele emotionele gebeurtenissen.


Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als trainer en consultant weet ik maar al te goed waar de uitdagingen liggen: gedreven door deadlines (mentaal), de stress die het veroorzaakt heeft (emotioneel) en de (fysieke) klachten die daardoor ontstonden.

Maar ook privé hebben we te maken met uitdagingen: wie ben ik? Is dit het nou? hoe zorg ik dat ik een goede ouder, partner en/of kind ben? Welke overtuigingen drijven je keuzes? Vervul je jouw rol omdat het zo “hoort” en omdat het van je “verwacht wordt”? Wat doet dat met je emoties? Ben je na een lange dag helemaal uitgeblust? Maak je nog wel echt jouw eigen keuzes? Waar loop je op leeg?

Hier begon mijn reis naar mezelf, en wat heeft dat veel moois gebracht!


Naast mijn eigen praktijk ben ik tevens docent en examinator bij ZoMa Opleidingen (onder andere voor de 2-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut op HBO niveau) in Westervoort en Den Haag.

 

Registraties

NIBIG

NIBIG

CRKBO

ReikiVerenigingCirkel

Reiki Vereniging Cirkel