+31 6 4014 9993

Lidwinastraat 57
5262 EN Vught

REIKI BEHANDELING

Reiki helpt mensen met lichamelijke, emotionele of geestelijke klachten. Reiki ontspant, verlicht pijn, geeft je rust en versterkt het afweersysteem. Daarnaast bevordert Reiki het zelfbewustzijn. Het versnelt het genezings- en bewustzijnsproces op alle niveaus.

Je kunt een Reiki behandeling in mijn praktijk krijgen of een afstandsbehandeling.

Hoe verloopt een Reikibehandeling?
We starten met een korte intake, ter inventarisatie van jouw klachten. Dan mag je plaatsnemen op de behandeltafel, de kleding blijft altijd aan. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen liggen. Ik plaats mijn handen op verschillende plaatsen boven of op het lichaam, de Reiki energie stroomt via mijn handen. Ik kan tijdens een behandeling gebruik maken van verschillende hulpmiddelen zoals edelstenen, inzichtkaarten of klankschalen.


Hoe de energieoverdracht wordt ervaren is per persoon verschillend. Sommige mensen voelen warmte, of juist een koude wind, tintelingen, worden loom, of zien kleuren. Ook kan het zijn dat er helemaal geen sensaties worden waargenomen. De één is meer lichaamsbewust dan de ander. Al is het laatste het geval, toch vindt er vanaf de start van de behandeling energietoevoer plaats.
Tijdens een behandeling hoeft er niet gepraat te worden, het mag wel. Tijdens een combinatiesessie Reiki & Coaching of een holistisch consult praten we natuurlijk wel.