+31 6 4014 9993

Lidwinastraat 57
5262 EN Vught

HOE WERKT HET?

Ik ga er vanuit dat iedereen in de kern al heel en compleet is. Het is niet nodig om jezelf te verbeteren, bij jezelf weg te gaan om aan de verwachtingen te voldoen, of om een betere versie van jezelf te maken. In de basis ben je namelijk al heel en compleet, en van daaruit gaan we werken. Omdat ik de mens als geheel zie, kan ik juist als holistisch therapeut naar de oorzaak van de klachten gaan. Dat is uiteindelijk wat je wilt helen. Als je de oorzaak heelt, dan heel je ook de andere niveaus.


Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische benadering. Reiki ondersteunt deze benadering waarbij het uitgangspunt is: alles is opgebouwd uit energie, wij mensen dus ook. De oorzaak van de klacht is vaak niet direct aanwijsbaar. Zo kan het zijn dat fysieke klachten voortkomen uit onverwerkte ervaringen uit het verleden.


Welke patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen spelen er? Als we dit weten, kunnen we helemaal doordringen tot de kern van de klachten. Dan volgt het helen. Om vrij te zijn van allerlei oude pijnen en belemmeringen en weer vanuit je essentie te leven.


Ik zet daarbij methoden en technieken in om je te begeleiden. Denk aan Zijnsorientatie, Reiki, Systemisch werk (opstellingen), klankschalen, coaching, loslaattechnieken (Sedona, EFT, MIR), innerlijk kindwerk, visualisaties, onderzoeken van patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen en zet waar nodig etherische olieen in.